Paul Verluyten Orthodontie

Stationsstraat 59 - 2440 Geel en Molenstraat 18 - 2490 Balen​

Wat is een MRA?

Eén van de mogelijke behandelingen bij snurken en slaapapneu zijn een soort kunststof beugels die ’s nachts over de tanden worden geplaatst. Hierbij wordt de onderkaak iets naar voren geduwd of getrokken. Hierdoor wordt de luchtpijp verder geopend, zodat het gedeeltelijk verstoren van de luchtstroom bij het snurken of het volledig verstoren van de luchtstroom bij slaapapneu wordt opgeheven. Dit apparaat heet een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA).

Er bestaan vele verschillende typen MRA’s. Ze zijn verschillend in draagcomfort, garantie, instelbaarheid en prijs. Wij hebben ondertussen veel ervaring opgedaan met verschillende typen MRA’s. Het type MRA dat in onze ogen de beste keus is, is de SomnoDent.

En dat is niet zonder reden. Door een uitgekiende vormgeving en een zachte voering is het een comfortabele optie om snurken en slaapapneu tegen te gaan. Door de MRA uitgebreid te testen is gebleken dat deze uiterst effectief is. Bovendien kunt u het apparaat eenvoudig zelf instellen voor optimaal draagcomfort én is het erg sterk. Niet voor niets biedt SomnoDent maar liefst vijf jaar garantie.

Het apparaat is in Australië ontwikkeld, hetzelfde land waar de CPAP is uitgevonden. De MRA is wereldwijd gepatenteerd en goedgekeurd als medisch hulpmiddel én heeft een ISO-certificering. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat iedereen die aan uw apparaat heeft gewerkt, goed opgeleid is om voor u de beste kwaliteit te bieden. Van het aanmeten van de MRA tot en met de productie en nazorg.

​Disclaimer: Orthodontist Paul Verluyten is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke fouten die buiten zijn wil om op deze site zouden verschijnen.